What's new

Van itt Magyar??!!?!?

Odáig el kell jutni de am nem lenne rossz ötlet!Van benne egy csomó pénz ennyien egy fél nap alatt még a bossokat is leverjük :D

Meg lesz az csak akarni kell XDD
Úgy látszik nem akarom eléggé. :D
Egyébként mindezidáig a hexában bíztam. Hát nem kiderült, hogy nem lesz minden héten? :confused:
Ha ezt tudtam volna nem lustulom el múlthéten, hanem megcsinálom minden alkalommal, többször. T.T

Csak van aki nem akar megállni, hanem fejlődni akar. Úgyhogy nem biztos hogy sokan lennénk. :(
Találtam egy treantezős helyet... itt is sok van, csak megvan fűszerezve pár 60+ fával is... de egy full party kibírná. :cool:

7zIErBs.png

7zIErBs

Oké, menjünk oda. Ja nem, mert elegem lett. :D

Ez a szerver restartolgatás nem normális. Minden szirszarért újraindítja. Javítson ki több bugot egyszerre és várjon pár napot, nem kell minden kis semmiség miatt rögtön újraindítani... ezeket mind megcsinálgathatta volna, mielőtt megnyitotta a szervert. Ez se jobb, mint a többi PS hostos gyerek. Csak ez nem úgy hülye mint a többiek hanem máshogy...... >8 (

Tőlem mehetünk amúgy...ja elég idegesítő főleg mikor ki állok árulni meg fát vágni elmegyek csinálni valamit és mikor vissza jövök azt kell látnom hogy kb 2 lucky packet-et farmoltam...Egy kicsit várok vele hát ha javul a dolog de ezt így tényleg nem lehet bírni..múltkor egy Treantos partym ment kárba pedig álom party volt ,felhúztak volna vagy 50-ig XD

Nyomhatnátok ide valami képet hogy haladtok :)

játszik még itt magyar? komolyan érdekelne régi motoros vagyok ismerem a játék mindent zeg zugát jó lenne egy normális csapat akikkel el szórakoznánk :)