What's new

Van itt Magyar??!!?!?

Hm, nem tudom most merre lehet, egy időben nagyon Foxlvlezett.
Mondjuk ha ott már elért valami említésre méltót, valószínűleg nem sok kedve lesz majd megint újrakezdeni egy újabb szerón, akár itt, akár máshol.

Hát nem tudom,hogy a foxlvl milyen de gondolom ott vannak nagyobb szorzók meg könnyebb hozzá jutni a tárgyakhoz ez valamivel "élethűbb" a top-hoz.
Ja és nagyon jól jön most a TopHun sok infót vissza tudok róla idézni XDD

na jó tudni hogy van itt magyar :D én csak a credit systemet hiányolom de jó kis szerónak tűnik ez egyelőre.

Hát az jó is volt meg rossz is de ki lehet bírni nélküle bár egy két dolog jó lenne ha nem csak mallból lenne elérhető :)

például a super candy... vagy helyettesithették volna pl pink pearllel.. na mindegy most alvás mert reggel 7 kor hexa :D

Igen most spec én is arra gondoltam....rendben jó éjt és sok sikert hozzá ! :)

Hali, jövünk mi is a megszokott kis csapattal játszani a szerverre, Zoo,Viktor,Zsolti és én :) . Remélem nem fogunk csalódni a szerverbe, de eddig amit láttam az tetszett :)

Csak nem unod meg ;) Jó kis kikapcsolódás ..:D Nem kell mentor a mini amp-ok miatt?
És am League of Legends-ni nem szoktál/szoktatok ? :)

Én játszok vele o.o
(DerekTheMurloc) ha fel akarnál venni. Gold 5 -ben vagyok. =(

Kénytelen vagyok LOL-ozni mert tele van az összes bánya... nincs 1 üres spot sem... mondjuk örülök neki ,hogy ennyi player van :D

Rendben majd lolozhatunk bár nem vagyok a legjobb player ott se ... :D
És TOP-on belül mi a neved ? :)

Hello en is magyar vagyok most csatlakoztam.RRRAMPAG3 neven megkaprok

Nagyon helyes !! Lassan magyarok lesznek többségben a szerveren XDD